Hippe Haasjes Haakpatroon

Hippe Haasjes Haakpatroon

Een slingertje voor in het voorjaar, de lente in huis!

Waarom heeft een dag 24 uur en niet 48? Ik pleit ook al jaren voor een extra dag in de week. De ‘Zwoenderdag’ heb ik ‘m al gedoopt.  En terloops blijf ik altijd uitkijken naar een doosje of blikje met tijd erin. Tot op heden niet gevonden helaas. In de afgelopen maanden zijn we heel erg druk geweest met onze eigen creatieve webwinkel en vond ik gewoon simpelweg de tijd niet om een gezellig blogje op Kek&Hip  te plaatsen.  Onze Kreafabriek wordt echt prachtig. Ik barst van de inspiratie, ideeën en hippe plannen en ik verheug me erop je tegen te komen in mijn Kreafabriek binnenkort. En omdat de dag dus nog steeds maar 24 uur duurt, is het nu opeens alweer pasen. Zo een lief slingertje had ik bedacht om te delen via Kreafabriek. Maar die kans hoeft natuurlijk niet verloren te gaan.  Ik deel het hippe haasje haakpatroon graag. Het is echt een heel makkelijk slingertje, dus mocht je nog een klein cadeautje nodig hebben vandaag, dan bij deze een rijtje met paashaasjes met pluizige lieve staartjes (gemaakt met een vork, echt waar!) aan een blaadjes slinger. Ik heb er zelfs een babyhaasje bij bedacht.  En heb je vandaag geen tijd?….. het is ook een lief voorjaarsslingertje! Veel plezier ermee en fijne paasdagen. En mocht je tijdens het zoeken naar paaseieren toevallig dat doosje of blikje met tijd vinden, laat het me dan even weten.

Download hier het hippe haasjes haakpatroon

Hippe Haasjes Haakpatroon