Kek en Hip CAL – De Lacy Roundabout Col – It’s a wrap.

Kek en Hip CAL – De Lacy Roundabout Col – It’s a wrap.

Haak in zes weken je eigen col met de Crochet Along. Een gratis haakpatroon van de Lacy Roundabout Col van Kek en Hip.

It’s a wrap! Het zit erop! De eerste CAL van Kek & Hip is afgelopen. Nog even een ‘bedankt’ en alle bestanden van de patronen nog een keertje bij elkaar voor het overzicht. Mocht iemand je dan van de week vragen waar je het gratis patroon voor deze col vond, dan kun je ze de link naar dit blog sturen. Zei je daar nu ‘van de week’ Claudia? Jazeker zei ik dat. Heb je de weersvoorspelling gezien voor aankomende week? Mijn Lacy Roundabout ligt klaar hoor, voor de koude ochtenden op de fiets!

Dank je wel Esther en Tertia voor het enthousiast testen van het allereerste patroon. Met alle op en aanmerkingen en tips is het gelukt het patroon af te krijgen en te kunnen delen.

En dan natuurlijk een dikke dank je wel aan JOU! Wat leuk dat je meedeed met dit samenhaak-project. Precies zoals ik hoopte gingen jullie elkaar helpen en werden oplossingen samen bedacht. Heel fijn! Ik heb zo enorm veel leuke reacties gekregen. Dat motiveert heel erg om door te gaan met een nieuw bedacht haakplan waar ik nu mee bezig ben.

Lieve CAL-lers van deze Lacy Roundabout Col. Bedankt en graag tot een volgend haakproject bij Kek & Hip! Fijne dag.

Groetjes Claudia.

Alle weekpatronen op een rij