Herfst, herfst, wat heb je te koop?

Herfst, herfst, wat heb je te koop?

Een handje vol herfst (gratis patroon)

Herfst, herfst, wat heb je te koop?(incl gratis patroon)

herfst

Herfst, het is echt niet mijn liefste lievelings-seizoen. Afgelopen weekend hebben we het er nog met vrienden over gehad. Het is vaak zo “niks” met het weer. Zo donkerig, grijs en dicht. De bladeren vallen en de regen vaak nog meer!

Maar als er dan van die dagen zijn zoals maandag en gisteren, ja dan…..

Dán is het natuurlijk wel echt heel erg fijn.

Die kleuren! Echt ongelooflijk. Alsof alle blaadjes één voor één geschilderd zijn. Zo knallend geel, oranje en rood. En dan met de zon die er doorheen schijnt en de bladeren die droog, en niet plakkerig en stinkerig van de regen, knisperen als je er door heen wandelt. En dat je, na je wandeling, buiten kunt zitten op een terras en herfst-thee kunt drinken in de zon….ja dan is het fijn, die herfst.

Direct inspiratie te over in mijn hoofd. Alles is genoteerd want vergeten is zonde. Maar één ideetje is heb ik direct uitgeprobeerd.

eikelsblogEn zo had ik, zomaar opeens, een mooie herfst-wandeling in mijn hand!

IMG_2435

Het piepkleine patroontje heb ik uitgeschreven en in het kader van “Kek & Hip = delen”, deel ik het graag. Mocht je ook een handje vol herfst willen maken klik dan hier onder.

Een handje vol herfst patroon kek en hip

Ik vind het heel leuk om een foto te ontvangen van jouw handje vol herfst op info@kekenhip.nl