Een ‘ik vind je lief’ slingertje

Een ‘ik vind je lief’ slingertje

Een slingertje van gehaakte hartjes (incl. gratis patroon)

Vandaag weer een ‘ik vind je lief’ slingertje gehaakt. Allemaal kleine hartjes aan een draadje. Het is echt zo makkelijk om zo een weggeefseltje klaar te hebben liggen voor in geval van “nood”.

Zomaar een cadeautje maken voor iemand. Iemand die je lief vindt. Dit slingertje met gehaakte hartjes is echt niet moeilijk zelf te maken en heel zoet om in een klein houten doosje cadeau te doen. Maar het past ook heel goed in een envelop en is daarom ook een lief cadeautje per post voor die ene vriendin die je niet zo vaak ziet. Het is zo enorm leuk om een zelf gemaakt cadeautje aan iemand te geven. Je weet zeker dat niemand hetzelfde geeft op een feestje.

Wil je ook zo’n slingertje haken klik dan op de link hieronder. Veel lief maakplezier.

Ik vind je lief slingertje patroon

 

Een 'ik vind je lief' slingertje