Bag to the Future

Bag to the Future

Eén enkel idee, eén enkele oproep via facebook…. Precies op het juiste moment!

Mooi delen

Kek & Hip gaat over delen van gezellige, kleine, mooie en fijne dingen. Past “dít” er dan wel bij?

Ja! Want het gaat over “delen”.En juist omdat ik dit delen zo mooi vond, wil ik dit delen, delen.Eén enkel idee, eén enkele oproep via facebook…. Precies op het juiste moment!

Een “eenvoudig” idee. Pak een rugzak in voor een kind, dat niet het “domme” geluk heeft hier te zijn geboren. ‘Bag to the future’ pakte me direct vanaf dag 1. En het ‘pakte’ ook anderen om mij heen. En dat vind ik heel bijzonder. Het is prachtig dat we na in 1,5 week 80 rugtassen weg mochten brengen vanuit Deventer. Met echt mooie stukjes speelgoed en zulke lieve zelfgeschreven wensjes van kinderen. Zo prachtig. Dat lieve delen, dat wilde ik delen. Dát is Kek & Hip.Dank je wel dus nogmaals aan alle tas-delers. Ik hoop dat er, eigenlijk heel dichtbij op ongeveer 3 uurtjes vliegen bij ons vandaan, voor heel even maar een glimlach mag ontstaan op een kleine toetje. En misschien zelfs, voor een fractie van een seconde, bij hun mama. Want ja, ook wíj konden daar zitten.

Wat een bof toch dat we mógen delen he?

IMG_1761tasjes