Kek en Hip kleurt Kek Amsterdam

Kek en Hip kleurt Kek Amsterdam

Reuze kekke kleurplaat voor jong en oud.

Kek en Hip kleurt Kek Amsterdam! (en we vinden het geweldig)…en Sint, leest u even mee?

Ik vond ze al leuk, maar nu ik zie wat er hier in huize Kek en Hip gebeurt, vind ik ze eigenlijk alleen nog maar leuker.

Via mijn werk IKenIK heb ik het geluk gehad ze tegen te komen en nu meerdere leerkrachten in onze vriendengroep al hebben aangegeven dat “deze” ook echt wel heel erg leuk zouden zijn in de klas weet ik zeker dat ze vallen onder de noemer “KEK”! Ze zijn echt zo leuk, de reuze kleurplaten van Kek Amsterdam Onze jongens, die echt van computers en andere schermen houden en echt níet van tekenen en kleuren en inmiddels 15 en 12 zijn, werden vanaf het begin naar de grote kleurplaat op de keukendeur “getrokken”. Het is eigenlijk net een magneetje.

kleurplaat_drie

De tekst op de posters zegt dat ze geschikt zijn voor meerdere jonge kunstenaars tegelijk. De woorden ‘jong’ en ‘kunstenaar’ in deze zin hebben we dus als “busted” kunnen wegzetten hier in huis. Ook de andere jongens die langskwamen in het afgelopen weekend, en zelfs opa en oma, gingen toch even aan het kleuren. Zo leuk om te zien, van die grote jongens en opa die een vogelhuisje inkleuren. Gehoopt,maar niet verwacht ……Aan de andere kant; de volwassen kleurboeken zijn niet voor niets zo een hit in Nederland. Zou het wat zijn op tv? “ Heel Holland kleurt”? Ik zal eens mailen met RTL.

Ik kan, nu we er eentje hebben mogen testen van Kek Amsterdam, echt bedenken en begrijpen dat dit een succes kan zijn in een klas bijvoorbeeld. De reuze kleurplaten zijn er in 7 thema’s en in staand of liggend formaat. Als Kek en Hip heb ik gekozen voor “in the forest”. Gewoon omdat ik die het gezelligst vind. Eekhoorntjes, gestippelde wolken en vogelhuisjes; ik hou er zo van. De “picnic” zie ik zomaar in een restaurant hangen in de kinderhoek en op een kinderfeestje met astronauten komt “to the stars” natuurlijk echt tot zijn recht. Ik heb zelfs al bedacht dat een grote kleurplaat op de wc-deur een goed idee zou kunnen zijn. Stiften i.p.v. je telefoon mee naar de wc?!

Maar hier dus “in the forest” op de keukendeur. Met een formaat van 24 A-4tjes is de hele deur ongeveer bedekt. Omdat de klink eigenlijk wat in de weg zit, steekt de poster een beetje naast de deur. Een strookje eraf knippen zou kunnen natuurlijk, maar wij kleuren wel ‘om het hoekje’. Ik weet zeker dat de jongens, als ze zo thuis komen, weer even een stip, boompje of wolkje meepikken.

bos_vogelEcht een aanrader dus, die reuze-kekke-kleurplaten. Voor in de huiskamer, slaapkamer, eetcafé, klas of….. de wc! Absoluut een goed idee voor de goedheiligman en/of zijn neef de kerstman.

Van Kek Amsterdam mag Kek en Hip ook een forest reuze kleurplaat weg geven.

Wil je hier kans op maken? Klik dan HIER

Op zaterdag 14 november maken we de winnaar bekend.

De winnaar is inmiddels bekend.